Partener : Asociația Chance – Because we can help ! (Elveția)

Asociația Chance – Because we can help !  se prezintă… Chance – Because we can help ! este o asociație al cărei scop este de a sprijini financiar asociația română Un Coup de Main d’Emmaus Iaşi care urmărește reintegrarea persoanelor fără adăpost în societate. Pentru a realiza scopul propus, asociația

Partener : Asociația Mergem ABSL (Bruxelles, Belgia)

Asociația Mergem este partenerul nostru de anul 2012. Aceasta sprijină mai multe proiecte în România din 1998.     Despre angajamentul lor, membrii asociației explică : În luna iulie 1998, un grup de tineri cu vârste între 16-18 ani a Parohiei St-Lambert à Woluwé face o vizită la Iași. Grupul participă

Partener : asociația Corporația Medicală din Iași (România)

Corporația Medicală din Iași (CMI) este o asociație studențească care reprezintă studenții francofoni studiind în România, în facultățile de Medicină și Dentară din universitatea de Medicină și de Farmacie ’’Grigore T. Popa’’. Creată în 2016, este o asociație parteneră cu Comitetul studenților francofoni Gaudeamus. Acum, asociația are peste 150 de