Portretul lunii : Maryse, membru la Consiliul de Administrație din Emmaus Internațional (aprilie 2018)

Întâlnire cu Maryse, membru la Consiliul de Administrație din Emmaus Internațional În această lună, cu ocazia ședinței Colectiv România, care a avut loc la Iași, am vorbit cu Maryse, membru la Consiliul de Administrație din Emmaus Internațional. Aceasta ne vorbește despre parcursul său în mișcarea Emmaus.     Ce este

Portretul lunii : Casian, membru al echipei „Prânzul de Noapte” (martie 2018)

Întâlnire cu Casian Casian este companion la Iași. Acum câteva luni, s-a alăturat echipei “Prânzul de Noapte” organizată de Dana, asistenta socială a fundației. Deoarece a sosit primăvara, programul, până acum zilnic, va fi redus în beneficiul altei acțiuni. Este oportunitatea noastră pentru a discuta cu Casian despre percepția sa în ceea

Portretul lunii : Răzvan și Irina, companion.ană la Iași și la Popești (feb. 2018)

Întălnire cu Răzvan si Irina… Răzvan este companion în centrul nostru rezidențial din Popești, iar Irina este companioană la Iași. Amândoi au mers cu Leïla, voluntara noastră în comunitatea Emmaus din Satu Mare, pe o perioadă de o săptămână, pentru a participa la activitățile lor și a observa funcționarea acestui