Portretul lunii : Maryse, membru la Consiliul de Administrație din Emmaus Internațional (aprilie 2018)

Întâlnire cu Maryse În această lună, cu ocazia ședinței Colectiv România, care a avut loc la Iași, am vorbit cu Maryse, membru la Consiliul de Administrație din Emmaus Internațional. Aceasta ne vorbește despre parcursul său în mișcarea Emmaus.     Ce este Colectiv România ? Colectivul România are loc de

Portretul lunii : Casian, membru al echipei „Prânzul de Noapte” (martie 2018)

Întâlnire cu Casian Casian este companion la Iași. Acum câteva luni, s-a alăturat echipei “Prânzul de Noapte” organizată de Dana, asistenta socială a fundației. Deoarece a sosit primăvara, programul, până acum zilnic, va fi redus în beneficiul altei acțiuni. Este oportunitatea noastră pentru a discuta cu Casian despre percepția sa în ceea

Portretul lunii : Răzvan și Irina, companion.ană la Iași și la Popești (feb. 2018)

Întălnire cu Răzvan si Irina… Răzvan este companion în centrul nostru rezidențial din Popești, iar Irina este companioană la Iași. Amândoi au mers cu Leïla, voluntara noastră în comunitatea Emmaus din Satu Mare, pe o perioadă de o săptămână, pentru a participa la activitățile lor și a observa funcționarea acestui

Portretul lunii : Clara, voluntară, a terminat misiunea sa (ian. 2018)

Întâlnire cu Clara, voluntară în serviciu civic de un an Clara este voluntară în serviciu civic de un an la fundația Un Coup de Main Emmaus Iași. Misiunea sa terminându-se în ianuarie, ne-a povestit despre experiența sa și despre ceea ce a învățat.     Cum ai auzit despre Un

Portretul lunii : Anne-Lise, voluntară la Popești (dec. 2017)

Întâlnire cu Anne-Lise, voluntară în comunitatea Popești Anne-Lise este originara din Elvetia dar trăiește în Grecia. Pasionată de țesut, a decis să doneze războaiele sale de țesut in cadrul comunitatii din Popești. A adus războaiele sale de tesut și in prezent învața companionii din Popești să le folosească. “Sunt pasionată