Rețetă gulaş pentru oamenii străzii

În fiecare seară a săptămânii, distribuim mâncare persoanelor fără adăpost din oraşul Iași. De fiecare dată, avem grijă să fie o porţie de mâncare caldă (ceai, ciorbă), cu sandvişuri, ouă sau pâine. Schimbăm meniurile, aducând ciorbe diferite când este posibil (gătite la Emmaus sau la Cuib, restaurant partener al programului).

Prânzul de noapte

Proiectul nostru „Prânzul de Noapte” În cadrul proiectului „Prânzul de noapte„ ajutăm aproximativ 100 de persoane fără adăpost în obținerea documentelor de identitate și îndrumarea lor în cadrul unităților sanitare pentru obținerea unei pensii de handicap. Totodată le oferim câte o masă în fiecare seară, haine, încălțaminte și consiliere în

Crăciun în stradă

Miercuri 13 decembrie, organizăm „Crăciunul în stradă” având ca partener Echipa Caritativa a  Asociației Studenților Mediciniști Francofoni și Asociația de Suport pentru Studenți Francezi de Medicina Generală, Dentară, Farmacie și Medicină Veterinară Universățiile din Iași (ASEMDPV), pentru a aduce bucurie și speranță persoanelor fără adăpost. Organizăm o colectă la magazinul