Partener : Asociația Chance – Because we can help ! (Elveția)

Asociația Chance – Because we can help !  se prezintă… Chance – Because we can help ! este o asociație al cărei scop este de a sprijini financiar asociația română Un Coup de Main d’Emmaus Iaşi care urmărește reintegrarea persoanelor fără adăpost în societate. Pentru a realiza scopul propus, asociația

Partener : Asociația Mergem ABSL (Bruxelles, Belgia)

Asociația Mergem este partenerul nostru de anul 2012. Aceasta sprijină mai multe proiecte în România din 1998.     Despre angajamentul lor, membrii asociației explică : În luna iulie 1998, un grup de tineri cu vârste între 16-18 ani a Parohiei St-Lambert à Woluwé face o vizită la Iași. Grupul participă

Partener : asociația Corporația Medicală din Iași (România)

Corporația Medicală din Iași (CMI) este o asociație studențească care reprezintă studenții francofoni studiind în România, în facultățile de Medicină și Dentară din universitatea de Medicină și de Farmacie ’’Grigore T. Popa’’. Creată în 2016, este o asociație parteneră cu Comitetul studenților francofoni Gaudeamus. Acum, asociația are peste 150 de

Partener : ferma Gfeller Bio (Elveția)

Prin comunitatea Emmaus Fribourg (Elveția), am stabilit un parteneriat cu ferma de legume Gfeller Bio localizată la Sédeilles. Din aprilie 2017 companionii pot să efectueze acolo ucenicie cu formă de stagiu de o lună. În acest mediu ideal ei pot învăța, participa la diferite activități la fermă, îndrumați de responsabili