Portretul lunii : Leïla și Maureen vorbesc despre experiența lor în serviciul civic (sept. 2018)

Întâlnire cu Leïla și Maureen… Leïla și Maureen sunt voluntare în cadrul serviciului civic, responsabile în proiectul agroecologic al fundației. Leïla este voluntară din luna octombrie 2017, și experiența sa ca voluntară se apropie de sfârșit. Maureen este voluntară din luna februarie 2018. Care este parcursul lor, care au fost

Portretul lunii : Margot, Emma şi Perrine, voluntare în cadrul taberei (august 2018)

Această lună, ne întâlnim cu trei fete din Franţa… Margot, Emma şi Perrine fac parte din asociaţia Cercetaşi şi Ghiduri din Franţa. În cadrul taberei noastre internaţionale, au venit să trăiască şi să muncească cu noi pe timpul de trei săptămâni. Au avut bunătatea să ne povestească parcursul lor şi experienţa lor în

Portretul lunii : Dana, asistenta socială fundației (iulie 2018)

Întâlnire cu Dana, asistentă socială Dana, asistenta socială fundației de luna octombrie 2017, ne vorbește de misiunile sale și de viziunea sa despre profesiunea sa.     Bună, poți să te prezinți un pic ? Mă numesc Dana, am 26 de ani. Sunt asistent social în cadrul fundaţiei din octombrie