Fundația Un Coup de Main d’Emmaüs

Fundația Un Coup de Main d’Emmaüs este o organizație non-profit, non-politică, non-guvernamentală și laică care lucrează de peste 17 ani cu persoane fără adăpost, implicit persoane  aflate în  situații precare în orașul Iași. Datorita diferitelor acțiuni, asociația vrea să redea  demnitatea umană prin reinserția socială și munca.

Misiunea sa principală este primirea persoanelor fără adăpost, adesea din centrele de plasament. În comunitatea noastră, acestor persoane – pe care îi numim companioane și companioni – le  sunt oferite un adăpost și o ocupație (în magazinul nostru second-hand sau în ferma noastră la Popești). Prin activitățile gândite și elaborate în cadrul echipei noastre, urmărim să dezvoltăm încrederea în forțele proprii, asumarea responsabilității pentru acțiunile lor și un simt al răspunderii corespunzător. Scopul este acela ca, mai târziu, companionii noștri vor pleca din comunitate pentru a găsi un loc de  muncă, a-și întemeia o familie, a trăi în mod autonom și a fi reintroduși în societatea română, cu drepturile inerente fiecărui cetățean român.

Actualizare : dec. 2017

© 2018 Fundatia UN COUP DE MAIN EMMAUS Romania. Toate drepturile rezervate.

Website realizat de B1 Studio.
leo. justo mattis non libero felis ut eleifend