Portretul lunii : Nancy, interpret voluntar la Emmaus Europa

După cum vă puteți aștepta, ședințele în cadrul structurilor Emmaus Europa sau Emmaus Internațional necesită o organizare destul de complexă… mijloace de transport pentru participanți provenind din mai multe țări, organizarea cazării pentru fiecare… interpretarea pentru realizarea comunicării între participanți, Emmaus având trei limbi oficiale pentru comunicarea internațională : franceză,

Portretul lunii : părintele Alfonso, alături de oamenii străzii din orașul Iași (iulie 2020)

În această lună, vă propunem o întâlnire cu părintele Alfonso, care se ocupă de congregația Opera Don Guanella din Iași. De obicei, ne întâlnim cu echipa lui la comunitate sau la magazin, unde împărțim donațiile. De data aceasta, am fost la ei, și am participat la o distribuire de hrană

Videoconferinţă cu membri ai guvernului și cu muncitori sociali

Pe 11 mai, Gelu a fost invitat să participe la o videoconferinţă, împreună cu reprezentanţi aimediului asociativ și cu membri ai guvernului. Timp de o oră și jumătate, a fost vorba depromovarea și încurajarea voluntariatului în această perioadă de criză sanitară, cuintervenţia a mai mult de douăzeci de asociații din