Portretul lunii : Leïla și Maureen vorbesc despre experiența lor în serviciul civic (sept. 2018)

Întâlnire cu Leïla și Maureen… Leïla și Maureen sunt voluntare în cadrul serviciului civic, responsabile în proiectul agroecologic al fundației. Leïla este voluntară din luna octombrie 2017, și experiența sa ca voluntară se apropie de sfârșit. Maureen este voluntară din luna februarie 2018. Care este parcursul lor, care au fost

Portretul lunii : Margot, Emma şi Perrine, voluntare în cadrul taberei (august 2018)

Această lună, ne întâlnim cu trei fete din Franţa… Margot, Emma şi Perrine fac parte din asociaţia Cercetaşi şi Ghiduri din Franţa. În cadrul taberei noastre internaţionale, au venit să trăiască şi să muncească cu noi pe timpul de trei săptămâni. Au avut bunătatea să ne povestească parcursul lor şi experienţa lor în

Portretul lunii : Răzvan și Irina, companion.ană la Iași și la Popești (feb. 2018)

Întălnire cu Răzvan si Irina… Răzvan este companion în centrul nostru rezidențial din Popești, iar Irina este companioană la Iași. Amândoi au mers cu Leïla, voluntara noastră în comunitatea Emmaus din Satu Mare, pe o perioadă de o săptămână, pentru a participa la activitățile lor și a observa funcționarea acestui