Portretul lunii : Nicu, companion bucătar la comunitate şi pentru cei de pe stradă (feb. 2020)

Am profitat de această lună, în care, am lucrat împreună la proiectul maraude și de vizita în Belgia pentru a vorbi cu Nicu, companion la Iași, care are un rol primordial în timpul iernii. Vă invităm să descoperiţi mărturia lui, realizată în timpul unei seri de maraude, în mașina care

Rețetă gulaş pentru oamenii străzii

În fiecare seară a săptămânii, distribuim mâncare persoanelor fără adăpost din oraşul Iași. De fiecare dată, avem grijă să fie o porţie de mâncare caldă (ceai, ciorbă), cu sandvişuri, ouă sau pâine. Schimbăm meniurile, aducând ciorbe diferite când este posibil (gătite la Emmaus sau la Cuib, restaurant partener al programului).

Portretul lunii : Simon, companion la Emmaus Cambridge (oct. 2019)

Această lună, am primit în vizită pe Simon, companion în comunitatea din Cambridge în Anglia. Bucurându-ne mereu de șederile sale în România, revenim cu experiență lui și impresiile lui despre comunitatea noastră. Bună Simon, poţi să ne povesteşti despre tine, despre experienţa ta la Emmaus… cum ai ajuns, de exemplu