Sunteți în trecere prin Iași, sunteți studenți sau membrii unei asociații locale sau străine ? Aflați că posibilitățile de a vă implica în proiectele fundației Emmaus sunt diverse :

• Doriți să vă implicați pe partea socio-culturală ?
  • Vreți să ne ajutați prin sprijinul dentar sau medical ?
  • Doriți să vă implicați alături de oamenii străzii ?
  • Vreți să participați la un proiect agro-ecologic ?

Căutăm voluntari care își doresc să se implice, în timpul lor liber, la:

• - activități artistice (curs de teatru, cântat... ),
    • - sesiuni sportive (meciuri de fotbal, piscină…),
    • - excursii culturale (la teatru, la muzeu, plimbări cu bicicletă …),
    • - cursuri elementare (scris, studiul codului rutier, cursuri de franceză, engleză, română...),
    • - conștientizarea importanței igienei și sănătății (mai ales igiena dentară).

Dacă sunteți interesați, contactați-ne !

Ne place să lucrăm cu oameni care pot oferi îngrijire. Lucrăm de mai mulți ani cu studenți în medicină dentară din facultatea de medicină și farmacie Grigore T. Popa din Iași. Studenții din anii 3, 4, 5 și 6 au voie să îngrijească pacienți, și asta în mod gratuit. Suntem în legătură cu câțiva studenți în fiecare an, care asigură sprijin în realizarea serviciilor dentare pentru companioni și câteodată pentru oamenii străzii.

Dacă sunteți interesați, contactați-ne !

Primim cu mare plăcere voluntarii care își doresc să ne oferă o mână de ajutor pe programul stradal „marod”, care trebuie sa fie punctuali și consecvenți în participare. Sunt de făcut multe… triajul hainelor, pregătirea sandvișurilor, campanii de atragerea studenților în acțiuni de solidaritate sau participarea la distribuirea hranei sau îmbrăcămintei! Contactați-ne și anunțați-ne disponibilitatea!

În acest program, suntem în legătură cu studenți din polul umanitar al Corporației Medicale din Iași. Dacă sunteți studenți la medicină în Iași, nu ezitați să luați legătură cu ei !

Proiectul Belvedere leagă activități economice și pedagogice, precum și loc de viață și de partaj. Doriți să oferiți o parte de timpul vostru și să vă implicați concret ? Să știți că organizăm regulat tabere solidare pe terenul nostru Belvedere.

“Oricine poate învăța ceva la altul. Nu trebuie să fii o persoană socială sau să fii profesionist. Doar pentru a fi pasionat de celălalt.”

Anne-Lise

Instructor „țesut” la Popești
Este foarte plăcut când îți dai seama că într-adevăr, îi ajuți pe oameni, că reușești să le îndepărtezi durerea, că le ușurezi suferința.

Inès

Studentă în medicină dentară la Iași
Au fost momente foarte amuzante, nişte quiproquo, dar la sfârşit, am reuşit tot timpul să fim înţelese. Emma : Cu un amestec de engleză, franceză, română.

Margot, Emma et Perrine

Voluntare în cadrul taberei

Pentru a citi toate portretele, dați click aici.

Actualizare : sept. 2020