Portretul lunii : Iman, studentă activă alături de Emmaus Iași (dec. 2020)

În această lună, puteți descoperi mărturia lui Iman, studentă la facultate de medicină din Iași și implicată de mai mulți ani alături de Emmaus, în cadrul programul stradal Prânzul de Noapte. Bună, poți să te prezinți puțin ? Sunt HELMY REZK HANNA Iman Lisa, sunt aici în România pentru că

Portretul lunii : Juan Pedro, companion călător (oct. 2020)

În vârsta de 54 de ani, Juan Pedro este un companion Emmaus mereu în mișcare. De ani de zile, călătorește în lume, mergând de la o comunitate Emmaus la alta. Periplul său l-a condus la Iași în luna septembrie, și va rămâne încă o lună la noi în comunitate. Bună Juan Pedro,

Portretul lunii : Nazia, voluntară în cadrul fundației (sept. 2020)

Întâlnire cu Nazia, voluntară în cadrul asociației Emmaus Iași de la începutul lunii februarie. Voluntariatul ei s-a întrerupt în timpul crizei sanitare, dar totuși a putut să se întoarcă în România în iulie, când s-au redeschis frontierele. În această lună, ne-am propus să aflăm din impresiile ei despre primele luni ale voluntariatului

Portretul lunii : Nancy, interpret voluntar la Emmaus Europa (août 2020)

După cum vă puteți aștepta, ședințele în cadrul structurilor Emmaus Europa sau Emmaus Internațional necesită o organizare destul de complexă… mijloace de transport pentru participanți provenind din mai multe țări, organizarea cazării pentru fiecare… interpretarea pentru realizarea comunicării între participanți, Emmaus având trei limbi oficiale pentru comunicarea internațională : franceză,

Portretul lunii : părintele Alfonso, alături de oamenii străzii din orașul Iași (iulie 2020)

În această lună, vă propunem o întâlnire cu părintele Alfonso, care se ocupă de congregația Opera Don Guanella din Iași. De obicei, ne întâlnim cu echipa lui la comunitate sau la magazin, unde împărțim donațiile. De data aceasta, am fost la ei, și am participat la o distribuire de hrană