Prima pagină » Magazinul nostru second-hand : dimensiune economică și socială

Magazinul nostru second-hand : dimensiune economică și socială

Magazinul nostru este situat pe strada Sfântul Petru Movila nr 15, (Iași). El propune pentru vânzare: mobilă, haine, veselă, bibelouri, jucării, etc. la prețuri mici (accesați pagina noastră facebook). Totul provine din donații locale sau de la alte comunități europene Emmaus (Elveția, Franța, Germania…).

Beneficiarii fundației (companionii) care lucrează la magazin și la depozit se formează în diverse domenii legate de vânzări (triajul de marfă, primirea clienților, casa de marcat, livrarea/primirea mărfii…). Astfel, ei capătă încredere, dobândesc abilități și se pregătesc să lucreze în afara fundației.

Filozofia mișcării Emmaus este “să trăim din munca noastră”. Într-adevăr, activitatea noastră de primire și sprijin acordat celor aflați în dificultate este finanțată din veniturile magazinului.

Cumpărătura făcută de dvs. este solidară ! De asemenea și donația făcută de dvs. ! Prin donație de haine, mobilă, veselă, etc,. contribuiți la funcționarea comunității, la reintegrarea socioprofesională a persoanelor aflate în dificultate și la realizarea proiectelor noastre sociale.

Dacă doriți să aflați mai multe despre program, pentru a găsi magazinul nostru, pentru a ne contacta sau pentru a face donații, accesați această pagina !

Communauté Emmaüs - Accueil inconditionnel - Strada Horia Costache Negruzzi Iasi
Primirea de persoane fără adăpost în cadrul comunității noastre
Iași : un centru Emmaüs în oraș
Programme de maraude en hiver - sandwichs - Fondation Un Coup de Main d'Emmaüs Iasi
"Prânzul de Noapte" - maraude : în fiecare seară cu persoanele fără adăpost

Înapoi la început

Actualizare : feb. 2019