Acțiunea noastră pentru persoanele fără adăpost și aflate în situații de mare precaritate este descrisă în presa locală, națională chiar și în străinătate. Regăsiți articolele și videoclipurile pe pagina noastră “articole de presă” !

Pentru a rămâne informați despre activitățile noastre, citiți scrisoarea lunii (buletinul nostru de știri lunar) ! Pentru aceasta, duceți-vă pe pagina noastră “scrisoarea lunii”, unde veți putea găsi arhivele noastre începând cu anul 2003 !

De asemenea, puteți descoperi viața cotidiană a fundației, precum și legăturile pe care le are cu parteneri locali sau internaționali, citind portretele noastre ale lunii, care vă aduc la cunoștință implicarea salariaților, a companionilor și a partenerilor fundației.

Pentru a fi sigur că primiți “scrisoarea”(buletinul de informații) și portretul lunii în fiecare lună pe adresa voastră de e-mail, nu ezitați să vă înscrieți pe lista noastră.

Rămâneți conectați cu noi pe rețelele sociale : paginile noastre Facebook EmmausIasi, Magazin Emmaus Iasi și Instagram emmaus.iasi vă așteaptă !

 


Înapoi la început

Actualizare : sept. 2020