Emmaus Iași : 2006

          În acest an, Asociația Gregory & Didier cu sediu în Popești (30 km de Iași) – ne propune preluarea sediului lor social în urma încheierii activitații lor. Ei derulau un proiect destinat tinerilor ce plecau din centrele de plasament însă fără rezultate notabile în ultima perioadă (deoarece nu au găsit o echipă de animatori care să lucreze eficient pentru proiect).

          Cunoscând activitatea noastră ne-au propus acest parteneriat. Locatia a fost destinată unui atelier de tâmplărie în care companionii să invețe tâmplărie, iar produsele realizate să fie vândute în magazinul din Iași sau local.

          Un moment cu totul deosebit al comunitații noastre din acest an a fost admitera oficială a Comunitații Un Coup de Main d’Emmaus Iași  în cadrul comunitatilor Emmaus cu drepturi depline.

          Din acest an studenți/masteranți ai unor universitați din Franța vor avea sansă de a veni la Iași pentru a face voluntariat în diferite instituții cu proiecte sociale.

Nr ACTIUNI NR. DE PERS TIP DE SPRIJIN
1 P.A.F.A. – persoane adulte fără adăpost, persoane cu handicap, familii defavorizate 250 de persoane Haine, încălțăminte, veselă, mobilă, consiliere
2. Persoane și familii sărace din diferite sate din jud. Iași 125 de familii Haine, alimente, jucării , articole scolare
3. Persoane directionate de alte instituții câtre comunitatea Emmaus 220 de persoane Haine, alimente, mobilă, veselă
6 Număr de companioni din comunitate (Iași, Sârca) – medie/an 27 de companioni  
7 Instituții sociale de stat sau private cu care am colaborat în sprijinul P.A.F.A. anuală 10 instituții  

 


Înapoi la început          Emmaus Iași : 2005          <          2006          >          Emmaus Iași : 2007