Portretele lunii:  Cynthia, Elise și July, voluntare la  Emmaus Iasi (septembrie 2023)

Elise are 21 de ani. Este un suflet curios, mereu gata să exploreze noi orizonturi. Are o pasiune arzătoare pentru călătorii, ceea ce explică și voluntariatul de la Emmaus, unde fiecare zi este o aventură în sine. Dar ceea ce o deosebește cu adevărat este pasiunea ei pentru muzică. Dacă o cauți, nu fi surprins să o găsești fredonând melodii Taylor Swift sau probabil dansând pe melodii BTS. Elise este și o iubitoare de animale, gata să-l alinte pe fiecare și să le aducă puțină mângâiere. Generozitatea ei nu are limite.

Cynthia are 21 de ani și tocmai a absolvit facultatea de drept. Este un suflet de artist care se bucură din plin de viață, mereu zâmbitoare și gata să facă față tuturor obstacolelor din calea ei. Umorul  este cea mai bună armă împotriva depresiei și nu îi lipsește niciodată inspirația să ne gătească rețete care ne trezesc papilele gustative. Cât despre gusturile sale muzicale, acestea sunt nelimitate: techno, pop francez, rock, rap etc.

Avem onoarea să vă prezentăm pe July, sau micul nostru clovn. July are 24 de ani, tocmai și-a terminat studiile de asistent social și s-a înscris ca voluntar la Emmaüs pentru un an. Este o adevărată fată stângace, genul de fată care își varsă cafeaua pe perete când deschide un sertar. Din fericire pentru noi, este plină de umor și de bucuria de a trăi.

Lasă un comentariu